')

Vyzkoušejte naše lodě a koloběžky na Jabloneckém dračím dni

Publikováno
Dračí lodě

Zábava pro celou rodinu, to je Jablonecký dračí den. Přijďte se podívat 31. května 2014 na jabloneckou přehradu, kde se uskuteční dětský den a závody dračích lodí. Pro Vás je to jedinečná příležitost zdarma vyzkoušet naše lodě a koloběžky.

Dětský den

V 9 hodin na pláži “U Prutu” bude zahájen program pro nejmenší. Děti se mohou těšit třeba na velkou trampolínu. Vyzkoušet si budou moct jízdu zručnosti na kolech či koloběžkách. V lanovém centru se chystá opičí dráha a slaňování. Na přehradě se svezete v kánoích, raftech i dračích lodích. Samozřejmě nebudou chybět soutěže na lodích pro různé věkové kategorie.

Závody dračích lodí

Paralelně s dětským dnem budou probéhat závody dračích lodí. V jednom závodě proti sobě vždy nastoupí dvě posádky s 20 pádlujícími a bubeníkem na palubě. V několika závodech (systémem každý s každým) se nakonec určí celkové pořadí. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích. První je určena pro sportovní (trénované) posádky a bude mít trať dlouhou 500m. Druhá kategorie, orientovaná na amatérské a firemní posádky, změří síly na 200m. Pořadatel akce zajistí lodní park, pádla a kormidelníka.

O RK Dragons

Jablonecký dračí den pořádá na své domácí půdě RK Dragons – oddíl dračích lodí z Jablonce nad Nisou. Za šest let existence si tým vybojoval mnoho cenných vítězství a v rámci celého Českého poháru se posádka v loňském roce umístila na 6. místě. Připomeňme také závod Maloskalský drak, kde RK Dragons startovali v barvách půjčovny LoděKoza.

O půjčovně LoděKoza

Hlavním partnerem Jabloneckého dračího dne je půjčovna LoděKoza.cz. Kanoe, rafty a koloběžky si zde budete moci půjčit a vyzkoušet zcela zdarma.

Půjčovna LoděKoza.cz zajišťuje kompletní servis pro vodáky plavící se po Jizeře. Jako první na Malé Skále Vám nabízíme spojení lodí a koloběžek. Půl dne obdivujte krásy údolí řeky Jizery v kánoi nebo na raftu a zpět na místo startu si potom dojeďte pohodovým tempem na koloběžkách.

LetacekM2014
Publikováno